kassa

gedetailleerd zoeken

 
 
zoeken in
 

 
 
 
 
 
 
 
lijstbreedte
 
 
in collectie sedert
 
 
Ruimste aanbod fotokaders
Gratis levering vanaf €70
Veilig betalen
Webshop bekroond door IBM
100 jaar ervaring

TIPS

Welk formaat heb ik nodig?

Wens je je favoriete foto in te kaderen, maar ben je niet zeker welk formaat van fotokader je moet bestellen? Onze handige formatengids begeleid je in 1, 2, 3 bij het vinden van de passende fotokader!

Hoe mooi inlijsten?

Wil je graag een foto of afbeelding inlijsten? Maar weet je niet goed hoe je hier moet aan beginnen? Lees dan onze inlijsttutorial en ontdek hoe je in 11 eenvoudige stappen je foto kan inlijsten.

INSPIRATIE

Creëer je eigen fotowand

Wil je graag de muur van je woon- of slaapkamer aankleden met fotokaders, maar heb je zelf niet veel inspiratie? Deknudt Frames biedt je een gemakkelijke oplossing, namelijk: 10 kant-en-klare fotowanden die eenvoudig op te hangen zijn. De fotowanden zijn samengesteld uit 5, 6, 10 of 15 kaders en bestaan in het zwart, wit of hout.

Bij je aangekochte fotowand (uitgezonderd S46YK1-2 WALL) krijg je een handige meetlat meegeleverd. Deze maakt het ophangen heel eenvoudig. Meer informatie met begeleidende fotootjes vind je in ons blog ‘hang je fotowand eenvoudig op in 3 stappen’. Je vindt er ook een handig tutorial filmpje.

De Gallerina, een must in ieder interieur

Op een eenvoudige en snelle manier je foto's wisselen kan met onze Gallerina.
Vergeet ingewikkeld knip- en plakwerk! Je plaatst je foto's in de kader in één oogopslag en daarvoor is het zelf niet nodig de kader van de muur te nemen.